Scooter Tour beste stranden van Ibiza

De aard van Ibiza is ongetwijfeld een van de beste attracties op het eiland. Met 572 vierkante kilometer, is het eiland omgeven door tot 210 kilometer aan stranden voor ieder wat wils, dankzij de zeer hoge temperaturen en bijna 3000 uur zon per jaar. Ibiza biedt verschillende mogelijkheden om een ??bad te nemen in de zee, op het strand heel anders. Ik ben bijna 20 kilometer natuurlijke zand omspoeld door kristalhelder water met tinten van groen tot turkoois naar blauw klassieker. Er zijn ongelooflijk baaien, dromerige, onvergetelijk als Cala d’Hort, met het eilandje Es zal dat de monitor te zien; mooie noten de Platges de Comte.

Echter, als je wilt unieke hoeken en unfrequented zien, als Pou des Lleó en prachtige stranden en familie als Platja d’en Bossa of Es Figueral moet niet gek te kijken voor hen te zijn. Vertrouw op Ibiza Scooter tour met een gids die u begeleiden naar het strand: je kunt gewoon de scooter verhuur inbegrepen in de prijs van de excursie. Wij laten u de stranden van Ses Salinas en Es Cavallet, die zich bevinden in beschermde natuurgebieden, met een systeem van duinen van grote ecologische waarde ervaren. Stranden van het eiland onderscheiden zich door hun schoonheid en kristalhelder water, door de UNESCO erkend als een World Heritage Site.

Mis de kans om te genieten van de beste stranden van Ibiza met snelle bewegingen en fris dankzij Scooter Ibiza niet missen.

  •     Scooter tour met gids € 80 stranden
  •     Quad tour / dune buggy tour met gids € 150 stranden
  •     10% korting voor online boekingen
Visit Us On FacebookVisit Us On Google Plus